tag:blogger.com,1999:blog-3823443682642467702.post3490658938965568688..comments2023-09-30T09:20:07.373+03:00Comments on Musta mutta valkoinen: Nirsoiluprojekti osa 6: Peltopyytä padassaMusta mutta valkoinenhttp://www.blogger.com/profile/12156896965962639273noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3823443682642467702.post-31482300573003385102012-04-25T09:27:56.394+03:002012-04-25T09:27:56.394+03:00Kiitti, täytyy olla lannistumatta :D Olin vähän ha...Kiitti, täytyy olla lannistumatta :D Olin vähän haaveillut jostakin sorsa/riekko/muu lintu-tyyppisestä jouluruoasta ensi jouluksi, joten täytyy tosiaan jatkaa harjoituksia näiden harvinaisempien lintujen kanssa. <br /><br />Wotkinsilta löytyy pakasteena, ainakin tuota Tukkutorilta, mitä hassuimpia eri lihoja. Täytyisi ehkä rohjeta kysyä suoraan sieltä sitten reseptiä, tietänevät parhaiten mihin tuollainen pakastettu liha sitten sopii.Musta mutta valkoinenhttps://www.blogger.com/profile/12156896965962639273noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3823443682642467702.post-7262275485046510842012-04-24T20:26:59.477+03:002012-04-24T20:26:59.477+03:00Onpa kiva tietää, että peltopyytäkin vielä saa, va...Onpa kiva tietää, että peltopyytäkin vielä saa, varmaankin ulkolaisia ovat. Mitenkähän nuo kuljettaisi kotiin...<br />Riistalinnut yleensäkin ovat kuivakoita ja siinä mielessä haasteellisia laitettavia. Ei kannata yhdestä kerrasta lannistua! Pyyn maku on kyllä miedoimmasta päästä.Ailahttps://www.blogger.com/profile/00396071831881586161noreply@blogger.com