tag:blogger.com,1999:blog-3823443682642467702.post7315125816144422578..comments2023-09-30T09:20:07.373+03:00Comments on Musta mutta valkoinen: Kerrankin onnistui: Lammaslihapullat Musta mutta valkoinenhttp://www.blogger.com/profile/12156896965962639273noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3823443682642467702.post-45042330723625333952017-02-12T23:00:15.413+02:002017-02-12T23:00:15.413+02:00Hei!
Kiitos vinkistä. Kokeilen ohjetta huomenna. ...Hei!<br /><br />Kiitos vinkistä. Kokeilen ohjetta huomenna. Vihje jauhelihan hankintaan: jotkut "etniset" kaupat myyvät mm. lampaan jauhelihaa. Espoossa Medina Entressen kupeessa myi tänään lampaan jauhelihaa 8.49 € kilo. Melkoisesti halvempaa kuin Wotkin. Ohjeeseesi tosin saatan lisätä minttua ja korianteria. Kyllä hyvä ruoka on hyvää!Vertigohttps://www.blogger.com/profile/11755855421223172151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3823443682642467702.post-39104956842355038802012-09-01T16:47:11.833+03:002012-09-01T16:47:11.833+03:00Epäilemättä oli hyviä ja täydellisen näköisiä :) M...Epäilemättä oli hyviä ja täydellisen näköisiä :) Mulla on myös nykyisin lampaanjauheliha se ykkösvaihtoehto kun alan lihapullahommiin. Ja niitä tulee maustettua herkästi Kreikan suuntaan, lisään usein esim. fetaa ja minttua. Äidillä ja mummulla saa sitten niitä oikeita perinteisiä pulleroita ja turhahan niiden kanssa on lähteä kilpailemaan kun häviö on taattu.Annahttps://www.blogger.com/profile/12424181484072518284noreply@blogger.com