1. heinäkuuta 2012

Lime-rommi-katkarapuvartaat ja kampasimpukat


Vaikka emme kesämökille pääsekään, olen grillaillut kotona parillalla kesätunnelmaan pääsemiseksi. Nämä ihanat rommi-lime-äyriäiset sopivat hyvin pieneksi alkuruoaksi.

Lime-rommi-äyriäiset
4:lle
  • 20 kpl Jättikatkarapuja (pakaste)
  • 10 kpl Kampasimpukkaa (pakaste)
  • 1 dl limemehua
  • 1 dl tummaa rommia
  • 1 tl valkosipulia
  • Chiliä maun mukaan
  • 1 dl fariinisokeria
  • Pakkaus salaattia/rucolaa

  1. Sulata kampasimpukat ja jättikatkaravut ja pyyhi ne kuiviksi. Sekoita keskenään marinadi, keitä sitä kokoon kattilassa ja jäähdytä hyvin. Lisää äyriäiset ja anna äyriäisten marinoitua ainakin pari tuntia, jopa seuraavaan päivään.
  2. Pujottele grillitikkuihin tai paista yksitellen, noin 3 minuuttia per puoli.
  3. Keitä lopusta marinadista siirappimaista, jolla voit sivellä rapuja vielä pöydässä.
  4. Tarjoile salaatti/rucolapedillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...