24. heinäkuuta 2012

Uudistunut Motti


Olin jo pidempään halunnut mennä tarkastamaan uudistuneen Motin Helsingin Töölössä. Kesäisenä lauantaina meidän lisäksemme paikassa oli vain toinen pariskunta. Heidän lähdettyä olimme paikan ainoat asiakkaat, niin hiljaista oli että hovimestarikin lähti kesken illan kotiin.


No saimme toki siis hyvää palvelua... Ainoa suuri miinus ravintolalle oli laskun maksun aikana kun mikään peli ei suostunut toimimaan ja he joutuivat lähettämään laskun meille kotiin.


Aloitimme ruokailun Korbel Brut -kuohuviinillä,  joka on yhdysvaltalainen kuohuviini Chenin blancista, Colombardista, Chardonnaysta ja Pinot Noirista. Huippuhyvä uusi tuttavuus, jota pitää ostaa Alkosta kotiin. Tämä kuohari on muuten tarjolla aina Yhdysvaltojen presidentin lentokoneessa Air Force Onessa ja kotona Valkoisessa talossa. Tätä saa myös Alkosta, joten varmasti ostamme tätä kotiinkin. 


Pääruokien punaviiniksi valitsimme Lamole di Lamole Chianti Classicoa vuodelta 2007, ja se sopi ruokiimme mallikkaasti. Alkupaloiksi valitsimme Motin klassikkoannoksia miniversioina. Ylhäällä oli kuva koivugraavatusta villilohesta ja tilliperunaa.


Maissikananpoikaa, kanttarelleja ja varhaiskaalisalaattia
Härkätartar, anjovismajoneesia ja jäkälää.
Varhaissipulipiirasta ja kukkakaalia
Pääruoan kuva unohtui ottaa ennen annokseen uppoutumista... Oli muuten superhyvää. Lammas ja possumakkaraa sekä possun poskea. 

Sinänsä nuo alkuruoat olivat niin pieniä että tilasimme niitä reilusti. Viinit nostivat ruokailun loppulaskua niin että ei tällä tavalla nyt joka viikonloppu voi syödä, mutta muutoin kokemus oli oikein mukava. Jos nyt tykkää syödä täysin tyhjässä ravintolassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...