2. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen koristuksia ja kissakuumetta

Koska en ole mikään viherpeukalo, en yritäkään kasvatella edes rairuohoa. Se kuitenkin mätänisi, ei kasvaisi tasaisesti ja jotain muuta vastaavaa. 


Siksi päädyin koristelemaan ruokapöytämme leikkokukilla pääsiäiseksi. Jokainen kukka on omassa pullossaan, joukossa on niin vanhoja limu- kuin viinapullojakin sekä muutamia pikkuisia sinappi- tai mehupurnukoita. Kukkina on muun muassa tulppaaneita, neilikoita ja muutama hassu koristekasvi. 


Toinen pääsiäiskoristeemme on tämä Villeroy & Bochin lasisiin kulhoihin tehty koristelu, jota koristaa niin hupaisa pullakka pupu kuin kiviset munat. Niiden seuraksi värjäsin myös tavallisia kananmunia karkkiväreillä. 


Pääsiäismenumme, jonka julkaisin jo aikaisemmin, on pysynyt ennallaan, ainakin vielä :D Suurin jännitys kohdistuukin nyt siihen, että saammeko pääsiäisen aikana kotiimme kissan. Sellaisesta on ollut puhetta jo kauan ja nyt muuton jälkeen olisi aika sellainen hankkia. Ensisijaisesti olisin ottamassa maatiaiskissan urospentua, mutta myös pelastamaan jonkun kissan omistajalta joka joutuu elämäntilanteensa vuoksi luopumaan kissasta. Yhtä kissaa olen jo kysellyt mutta en ole saanut viestiini vastausta, ja alan metsästää nettipalstoilta luovutusikäisiä maatiaisia. Kaikki hyvät vinkit otetaan ilolla vastaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...