Ruokaisan juustosalaatin tekee kädenkäänteessä jos jääkaappiin on pesiytynyt viikonlopun herkuttelun jäljiltä pieniä juustonyssäköitä.
Juustosalaatti
- 1 rasia vuonankaalia
- Kourallinen pinjansiemeniä
- Jämäjuustoja: brietä, manchegoa, roquefortia tms.
- Krutonkeja
- Päärynä tai kaksi siivuttuna
- Pese vuonankaali ja laita lautasille.
- Paahda pinjasiemeniä paistinpannussa kunnes påähkinä tuoksahtaa ensi kerran, ne ovat silloin valmiita.
- Kaada jäähtyneet pinjansiemet ja krutongit vuonankaalin päälle ja paloittele juustonjämät sormin mukaan salaattiin.
- Makeutta salaattiin saat ohuilla päärynänviipaleilla, jotka kannattaa lisätä päälle viimeiseksi.
- Käytä kastikkeena oliiviöljyä ja ripaus mustapippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti