13. toukokuuta 2012

Juustosalaattia jämistä

Lähikaupassamme on usein myynnissä vuonankaalia ja tämä nätti kasvis sopii mielestäni erinomaisesti salaattiin. 


Ruokaisan juustosalaatin tekee kädenkäänteessä jos jääkaappiin on pesiytynyt viikonlopun herkuttelun jäljiltä pieniä juustonyssäköitä. 


Juustosalaatti

  • 1 rasia vuonankaalia
  • Kourallinen pinjansiemeniä
  • Jämäjuustoja: brietä, manchegoa, roquefortia tms. 
  • Krutonkeja
  • Päärynä tai kaksi siivuttuna
  1. Pese vuonankaali ja laita lautasille. 
  2. Paahda pinjasiemeniä paistinpannussa kunnes påähkinä tuoksahtaa ensi kerran, ne ovat silloin valmiita. 
  3. Kaada jäähtyneet pinjansiemet ja krutongit vuonankaalin päälle ja paloittele juustonjämät sormin mukaan salaattiin. 
  4. Makeutta salaattiin saat ohuilla päärynänviipaleilla, jotka kannattaa lisätä päälle viimeiseksi. 
  5. Käytä kastikkeena oliiviöljyä ja ripaus mustapippuria. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...