16. toukokuuta 2012

Kana-wrapit hunaja-sinappikastikkeella

Amerikkalainen hunaja-sinappikastike sopii täydellisesti kanan kanssa, ja erityisen hyvin se sopii tähän wrappiin kanan mausteeksi. 

Itse käytin Dijonin kokojyvä-sinappia, mutta maukas kastike syntyy myös normaalista Dijonista ja miksei mistä tahansa muustakin sinapista. Jossain kaupassa muistan nähneeni myös dijon-majoneesia, joka varmasti olisi poikaa tässä yhdistelmässä. 

Kevyemmän kastikkeesta saat käyttämällä kevytmajoneesia. Jos taas mässäily maistuu, wrapin sisään sopii täydellisesti myös pekoni. 

Yhdestä paistetusta kanan koipi-reidestä tulee tarpeeksi lihaa kahteen wrapiin joten tuplaa reseptiä sen mukaan. 

Hunaja-sinappikastike
  • 0,5 dl majoneesia
  • 1 rkl sinappia
  • 1 rkl hunajaa
  • 1/2 rkl sitruunamehua
  1. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja anna maustua jääkaapissa.
Kanawrapit
  • Kanan koipi-reisipalaa
  • Salaattia
  • Tomaattia, kurkkua, paprikaa
  • Tortilloita
  1. Paista kanan koipi-reisipaloja 175-asteisessa uunissa 60 minuuttia. Revi jäähtyneen palan liha käsin sopiviksi suikaleiksi.
  2. Leikkaa salaattia, tomaattia, paprikaa ja tomaattia makusi mukaan ja sijoita tortillan keskelle pitkittäin. 
  3. Laita kanan suikaleet kasvisten päälle ja lusikoi päälle reilusti kastiketta.
  4. Kääri tortilla kasaan kuten fajitaksia tehdessä ja nauti.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...