Itse käytin Dijonin kokojyvä-sinappia, mutta maukas kastike syntyy myös normaalista Dijonista ja miksei mistä tahansa muustakin sinapista. Jossain kaupassa muistan nähneeni myös dijon-majoneesia, joka varmasti olisi poikaa tässä yhdistelmässä.
Kevyemmän kastikkeesta saat käyttämällä kevytmajoneesia. Jos taas mässäily maistuu, wrapin sisään sopii täydellisesti myös pekoni.
Yhdestä paistetusta kanan koipi-reidestä tulee tarpeeksi lihaa kahteen wrapiin joten tuplaa reseptiä sen mukaan.
Hunaja-sinappikastike
- 0,5 dl majoneesia
- 1 rkl sinappia
- 1 rkl hunajaa
- 1/2 rkl sitruunamehua
- Sekoita kaikki ainekset yhteen ja anna maustua jääkaapissa.
Kanawrapit
- Kanan koipi-reisipalaa
- Salaattia
- Tomaattia, kurkkua, paprikaa
- Tortilloita
- Paista kanan koipi-reisipaloja 175-asteisessa uunissa 60 minuuttia. Revi jäähtyneen palan liha käsin sopiviksi suikaleiksi.
- Leikkaa salaattia, tomaattia, paprikaa ja tomaattia makusi mukaan ja sijoita tortillan keskelle pitkittäin.
- Laita kanan suikaleet kasvisten päälle ja lusikoi päälle reilusti kastiketta.
- Kääri tortilla kasaan kuten fajitaksia tehdessä ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti