1. maaliskuuta 2012

Helppoa peruspastaa parsakaalista

Vaikka olen kirjoittanut paljon nirsoudestani, olen kummallinen siinä suhteessa että pidän aidosti parsakaalista hyvin paljon. Onneton kun olen, sain idean tähän pastaan jostain, jota en lainkaan muista.

Vaikka en mikään kasvisruokien suurin fani olekaan, teen usein tämäntyyppistä helppoa peruspastaa kotona ilman lihaa. Tämä ruoka sopii hienosti myös mukaan töihin otettavaksi salaatiksi, sillä tämä maistuu mielestäni melkein paremmalta jäähtyneenä. Lisäämällä pari ripsausta chilimaustetta tai vaikka sitruunalla maustettua oliiviöljyä, ruoka saa uuden vivahteen. 


P.S. Jos sinulla on mahdollisuus auttaa minua Helsingin kirpputoritiedoissa, arvostaisin paljon apuasi. 

Parsakaali-mozzarella-pasta
2:lle
  • 1 parsakaali
  • 1 pallo mozzarellaa
  • Pastaa
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Oliiviöljyä
  1. Pilko parsakaalit yhtä pieniksi kukinnoiksi kuin valitsemasi pasta on.
  2. Revi mozzarella-pallo pieniksi paloiksi ja leikkaa parmesaanista haluamasi määrä paloja.
  3. Keitä valitsemasi pasta kahta minuuttia vaille kypsäksi runsaalla suolalla maustetussa vedessä. Heitä parsakaalin kukinnot mukaan veteen ja anna kiehua loppuun.
  4. Valuta pasta ja parsakaalit, aseta lautaselle ja laita päälle runsaasti oliiviöljyä. Laita joukkoon myös molemmat juustot, rouhaisu mustapippuria ja sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...