Vaikka en mikään kasvisruokien suurin fani olekaan, teen
usein tämäntyyppistä helppoa peruspastaa kotona ilman lihaa. Tämä ruoka sopii hienosti myös mukaan töihin
otettavaksi salaatiksi, sillä tämä maistuu mielestäni melkein paremmalta
jäähtyneenä. Lisäämällä pari ripsausta chilimaustetta tai vaikka sitruunalla maustettua oliiviöljyä, ruoka saa uuden vivahteen.
P.S. Jos sinulla on mahdollisuus auttaa minua Helsingin kirpputoritiedoissa, arvostaisin paljon apuasi.
P.S. Jos sinulla on mahdollisuus auttaa minua Helsingin kirpputoritiedoissa, arvostaisin paljon apuasi.
Parsakaali-mozzarella-pasta
2:lle
- 1 parsakaali
- 1 pallo mozzarellaa
- Pastaa
- Suolaa
- Mustapippuria
- Oliiviöljyä
- Pilko parsakaalit yhtä pieniksi kukinnoiksi kuin valitsemasi pasta on.
- Revi mozzarella-pallo pieniksi paloiksi ja leikkaa parmesaanista haluamasi määrä paloja.
- Keitä valitsemasi pasta kahta minuuttia vaille kypsäksi runsaalla suolalla maustetussa vedessä. Heitä parsakaalin kukinnot mukaan veteen ja anna kiehua loppuun.
- Valuta pasta ja parsakaalit, aseta lautaselle ja laita päälle runsaasti oliiviöljyä. Laita joukkoon myös molemmat juustot, rouhaisu mustapippuria ja sekoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti