Minuun iski valtava kesän himo kun löysin kaupasta
kevätsipulia. Mietin hetken mihin ruokaan sitä hyödyntäisin, ja perunasalaatti
tuntui ihanan kesäiseltä lisukkeelta lehtipihvien kylkeen.
Jokaisella ihmisellä tuntuu olevan oma suosikkitapansa
valmistaa perunasalaattia, itse kirjaan tämän nyt tänne blogiin itselleni ylös
jotta muistan miten tätä valmistinkaan kun etsin sopivia lisukkeita.
Parhaimmillaanhan tämä salaatti olisi valmistettuna uusista perunoista, mutta jo näinkin ruokapöytään saa ihan kivan pienen kesän tuulahduksen.
Kevätsipulinen perunasalaatti
2:lle
- 0,5 kg perunoita
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 rkl majoneesia
- 0,5 dl kermaviiliä
- 1 rkl kapriksia
- Kevätsipulia maun mukaan
- Suolaa ja mustapippuria
- Keitä perunat, leikkaa kevätsipuli palasiksi ja sekoita kaikki ainekset yhteen.
- Mausta seos ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti