Vaikka paikka on ihana vanhanaikaisuudessaan jo nyt, vain harvaan paikkaan "pääsee" sisälle, sillä vähittäismyyntiä yrityksistä harrastaa niin harva. Kerroinkin jo, kuinka viime viikolla seikkailin Lihakonttorin Deliin, samalla reissulla kävin myös Wotkinsilla, josta mukaan tarttui pääsiäsien karitsan potkat ja pari peltopyytäkin. Ilman tukkukorttia juuri muut paikat eivät taviksille avaudukaan.
Lihakonttorin Delin juustotiski |
Tämä nyt on vanhaa tietoa jo asiasta helmikuussa intoilleille, mutta muita uusia yrityksiä syksyllä avattavalla uudella Tukkutorilla ovat:
- Laadukas bistro, grilli, puoti ja perinteinen lihakauppa rouheassa ja lämpimässä miljöössä.
- Yritys on tuttu Helsingin vanhasta kauppahallista.
Ho’s Food
- Kiinalaiseen katukeittiökulttuuriin pohjautuva ravintola tarjoaa omassa nuudelitehtaassa valmistettuja jiaozi-, wonton-, ja riisinuudeliruokia.
- Muiden perinteisten herkkujen lisäksi järjestetään Hot Pot -iltoja, joissa ystävät kokoontuvat herkullisten tuoksujen ja makujen ääreen.
A21 ”Flavour Studio”
- Kokki- ja cocktailkoulu, jossa opetetaan ruoan ja juoman yhdistämistä ainutlaatuisella tavalla.
Lisäksi Tukkutorilla toimii ruokayrityksistä syksyllä myös Pasta Factory ja Kakkukallegia. Helsingin kaupunki kertoo lisäksi että vuonna 1933 rakennettujen teurastamotilojen lisäksi Kellohalliin avataan tapahtumatila. Ravintoloitsijana ja tapahtumajärjestäjänä paikassa toimii Antto Melasniemi, joka on mies muun muassa HEL YES!in, Puttesin ja Lapin Kulta Solar Kitchenin takana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti