23. helmikuuta 2012

Damn you, Pinterest


Tuo otsikon lause kuvastaa monen Pinterest.com-palveluun koukkuun jääneen tuntoja. Ei niin, etteikö palvelu olisi ihana, vaan siksi että se on niin hullun koukuttava. Huomaan usein istuneeni koneen ääressä tyhmässä asennossa tuntikausia kun päädyn haaveilemaan netin uumeniin kuvien kautta. 


Itse olen keskittynyt palvelussa siihen ettei minun tarvitsisi aina laittaa kirjanmerkeiksi kaikkea mitä löydän, vaan käytän boardeja nimenomaan reseptien, juhlaideoiden, juhlapyhiin liittyvien koristelumallien ja muun sen sellaisen tallentamiseen. 


Ajattelin ensin pärjääväni vain yhdellä ruoka-kansiolla, mutta ei. Omansa on jo pitänyt perustaa niin alku- ja jälkiruoille sekä aamiaisvaihtoehdoille. Näitä tulee ihan varmasti vielä lisää...
Löydät minut Pinterestistä täältä. Voit aloittaa tutustumisen palveluun helposti esimerkiksi selaamalla kaikkein uusimpia palveluun ladattuja kuvia, jotta saat kuvan siitä mitä kaikkea palvelu pitää sisällään. 


Jos sinulla ei ole vielä palvelua käytössäni ja kaipaat kutsua, laita kommenttiboksiin sähköpostiosoite jonne voin kutsun lähettää.

1 kommentti:

  1. sain juuri kutsun ja tutkiskelen muiden ruokablogien antia ennen omaa julkaisua :)

    VastaaPoista

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...