3. helmikuuta 2012

Vinkkejä ravintolapäivään 4.2.Ravintolapäivää vietetään 4.2. lauantaina. Kuva: Ravintolapäivä
Ravintolapäivään 4.2. lauantaiksi suuntaaville vinkiksi, että tapahtumalla on nyt myös iPhone-applikaatio, joka helpottaa paljon tapahtumaan osallistumista. Tarjolla on myös Android ja Symbian -versiot.

Useinhan ongelmana on ollut että suosituimmista paikoista ruoka on loppunut kesken, ja jos näin käy, voi helposti etsiä uuden kohteen sijainnin perusteella applikaation avusteella.


Löydät applikaation nimellä Restaurant Day.

Itse olin ajatellut suunnata Töölönlahdelle B-Smokeryn ravintolaan iltapäivällä, sillä klo 14.45 Helsingin keskustassa Olympiastadionin tienoilla nähdään uniikki Horneteiden ylilento: kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Muita mielenkiintoisia tapahtumia mielestäni tänä vuonna ovat Töölön vanhan kauppahallin Cafe Balkan, somalialaisia sambusa-piirakoita Suomenlinnassa, ulkomaisten opiskelijoiden The Bloody Bastard’s, brasilialaista feijoadaa tarjoava ravintola Canarinho ja hauskimpana ehkä Kännikapinan Rakkauskeittola, jossa ruoan lisäksi on tarjolla rakkausneuvoja.

Uusia ravintoloita näyttää vieläkin syntyvän kiivaasti, mutta myös erilaisten ongelmien vuoksi kuolevan, joten tsekkaa ennen lähtöäsi nettisivuilta vielä että kaikki suosikkipaikkasi ovat varmasti avoinna.

Kivaa ravintolapäivää kaikille, seuraava päivähän on sitten toukokuussa 19.5. jolloin Ravintolapäivä viettää 1-vuotissynttäreitään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...