Kun tätä kerran
tein, en taida enää palata takaisin vanhaan tapaan tehdä
liha-makaronilaatikkoa. Itse tehdystä lihaliemestä valmistettu makaronilaatikko
oli parasta mitä olen maistanut, myös miehelle mausteinen laatikko oli mieleen.
Suosittelen
kokeilemaan!
Liha-makaronilaatikko
lihaliemestä
- 5 dl pastaa
- 400 g jauhelihaa
- 2 tl suolaa
- 2 tl mustapippuria
- 2 tl paprikajauhetta
- 2 rkl kuivattuja yrttejä, esimerkiksi basilikaa, oreganoa, timjamia tai yrttiseosta
- 1 sipuli
- 3 kananmunaa
- 7 dl lihalientä
- 150 g juustoraastetta
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Keitä makaronit ja voitele vuoka.
- Ruskista pannulla sipuli ja jauheliha. Mausta.
- Sekoita jauheliha ja pasta yhteen.
- Sekoita lihaliemi ja kananmunat yhteen.
- Kaada makaroni-liha-seos vuokaan ja päälle lihaliemi-muna-seos.
- Kuorruta juustoraasteella.
- Paista uunissa alatasolla noin tunti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti