22. toukokuuta 2012

Ilmakuivattuun kinkkuun kääritty kana

Meillä syödään valtavasti kanaa: sitä on niin nopeaa valmistaa työpäivän jälkeen ja sen laittaminen ei vie kauan. Siksi olen aina silmä kovana etsimässä erilaisia kanareseptejä, hiljattain hehkutinkin tätä parasta kanamarinadia koskaan.


Kokeilin hiljan Real Simple -saitilta löytynyttä ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä kananrintaa. 


Ilmakuivattuun kinkkuun kääritty kana
4:lle

  • 8 palaa ilmakuivattua kinkkua (1 paketti eli 100 g)
  • 2 rkl huoneenlämpöistä voita
  • 4 kananrintafilettä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • Mustapippuria ja suolaa
  • 3 isoa valkosipulinkynttä
  • Reilu desi valkoviiniä


  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. 
  2. Silppua valkosipuli ja sekoita se voin kanssa yhteen.
  3. Asettele kaksi kinkun palaa limittäin ja sijoita yksi kananrinta sen päälle. "Voitele" kanat valkosipulivoilla ja mausta suolalla ja mustapippurilla. 
  4. Kääri kinkku kanan ympärille, sido hammastikulla kiinni. Ripottele päälle oliiviöljyä ja paista uunissa 20-25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...