18. syyskuuta 2012

Raakamakkara camparilla! Uskomatonta, mutta toimiiKoska olemme meidän perheessä tällaisia lihansyöjiä, tuli tänä kokeiltua rutkasti erilaisia raakamakkaroita kun niitä oli niin kovasti tarjolla joka puolella.

Anopilla maistelimme valmispakkauksista tulleita erilaisia raakamakkaroita, ravintolassa lammas-porsas-makkaraa ja kotona taas Wotkinsilta ja Reinin lihasta ostettuja maustettuja herkkuja.

Ehdottoman, ja täydellisen ylivoimaisen voiton vie nuo Hakaniemen hallin Reinin lihan omasta keittiöstä tulleet valkosipulilla maustetut porsaanlihatuoremakkarat.

Koska asumme kerrostalossa ja talonyhtiön grilliä emme halua käyttää, kokkailin makkaroita kotona niin että pistelin makkaroihin muutamia pistoksia, höyrytin niitä 10 minuuttia ja paistoin parilalla vielä 10 minuuttia.

Toisella kertaa tarjoilin makkaroita paistetun sipulin kera. 


Reinin liha kertoo kotisivuillaan, että tuoremakkaroita ei ole joka päivä tiskissä perjantaita ja lauantaita lukuun ottamatta. Tilauksen voi toki tehdä etukäteen jos tätä herkkua viikolla himoitsee. 

Samaiset nettisivut paljastavat myös makkaran maun salaisuuden:

”Luomupossu salsiccian raaka-aineena on 100 % luomupossun liha. Valmistuksessa käytetään lisäksi yrttejä, valkosipulia, paprikaa, Camparia, suolaa ja pippuria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...