Koska olemme meidän perheessä tällaisia lihansyöjiä, tuli
tänä kokeiltua rutkasti erilaisia raakamakkaroita kun niitä oli niin kovasti
tarjolla joka puolella.
Anopilla maistelimme valmispakkauksista tulleita
erilaisia raakamakkaroita, ravintolassa lammas-porsas-makkaraa ja kotona taas
Wotkinsilta ja Reinin lihasta ostettuja maustettuja herkkuja.
Ehdottoman, ja täydellisen ylivoimaisen voiton vie nuo Hakaniemen hallin Reinin lihan omasta keittiöstä tulleet valkosipulilla maustetut porsaanlihatuoremakkarat.
Koska asumme kerrostalossa ja talonyhtiön grilliä emme
halua käyttää, kokkailin makkaroita kotona niin että pistelin makkaroihin
muutamia pistoksia, höyrytin niitä 10 minuuttia ja paistoin parilalla vielä 10
minuuttia.
Toisella kertaa tarjoilin makkaroita paistetun sipulin kera.
Reinin liha kertoo kotisivuillaan, että tuoremakkaroita
ei ole joka päivä tiskissä perjantaita ja lauantaita lukuun ottamatta.
Tilauksen voi toki tehdä etukäteen jos tätä herkkua viikolla himoitsee.
Samaiset nettisivut paljastavat myös makkaran maun salaisuuden:
Samaiset nettisivut paljastavat myös makkaran maun salaisuuden:
”Luomupossu salsiccian raaka-aineena on 100 %
luomupossun liha. Valmistuksessa käytetään lisäksi yrttejä, valkosipulia,
paprikaa, Camparia, suolaa ja
pippuria.”
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti