19. joulukuuta 2011

Atrian Bravuuri jauhelihamureke: Helpommaksi ei ruoka voi tulla


Koska viikonloppumme oli täynnä menoa, olin päättänyt päästä ruoanlaitosta helpolla. Nappasin Lidlistä mukaan Atrian Bravuuri-sarjan jauhelihamurekkeen (3,99 €).

Ohjeen mukaan rasian saattoi laittaa uuniin joten toimin niin. En jaksanut myöskään alkaa erikseen kastiketta tekemään, joten laitoin uuniin mukaan sipulia ja kermaa. Sivuun paistoin perunoita.
Itse jauhelihamurekkeen mausteisuus oli toki melko mietoa, mutta maustetuilla perunoilla ruokaan tuli ihan tarpeeksi makua.
Jauhelihamureke uunissa
  • Atria Bravuuri jauhelihamureke (700 g)
  • 1 iso sipuli
  • 2 dl kuohu- tai ruokakermaa
  • Loraus soijaa

  1. Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen.
  2. Silppua sipuli, laita se vuokaan ja kaada päälle kerma. Kaada kastikkeeseen loraus soijaa.
  3. Anna paistua uunissa tunti.
  4. Viipaloi 8 osaan ja tarjoile perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...