9. joulukuuta 2011

Juustokierteet


Tein näitä juustokierteitä lehtitaikinasta itsenäisyyspäiväksi. Resepti on mukaelma Pernod Ricard –maahantuontiyhtiön sivuilta löytyvästä reseptistä.

Juustokierteet

  • 1 paketti (500 g) lehti- tai voitaikinalevyjä
  • 150 g juustoraastetta (emmental, parmesan tai niiden sekoitus)
  • 1 kananmuna
  • Ripaus mustapippuria

  1. Ota taikinalevyt sulamaaan ja laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Levitä taikinalevyt leivinpaperiarkin päälle ja voitele ne vatkatulla kananmunalla.
  3. Ripottele juustoraaste ja ripaus mustapippuria voideltujen taikinalevyjen päälle ja painele täytetyt levyt vastakkain. Leikkaa levyistä noin sentin levyisiä suikaleita ja kierrä ne ruuville.
  4. Käytä loppu kananmuna voidellaksesi kierteitä.
  5. Paista kierteitä noin 7 minuuttia (jopa 10 minuuttia uunista riippuen) uunin ylätasolla kunnes ne ovat kauniin kultaisia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...