18. joulukuuta 2011

Joulukuusi, Audrey Hepburn ja 20 kirjaa pääsivät kotiin


Lauantain tohinapäivä sai alkunsa kun lähdimme käväisemään Korjaamon joulumarkkinoilla. Mukaan tarttuivat Anna Pusu -merkin hurmaavat lasiset Audrey Hepburn -korvakorut. Markkinoille ehtii vielä sunnuntaina 18.12. tai ihastele ihania koruja merkin nettisivuilla.


Jatkoille matkaa Valtterin kirppikselle pelastamaan lisää kirjoja antikvariaatin loppuunmyynnistä viime viikonlopun tapaan.



Tällä kertaa mukaan tarttui muun muassa niin Mannerheimin, Paasikiven kuin Esko Ahonkin muistelmia, yli kymmenen erilaista ruokakirjaa joista kirjoittelen myöhemmin, Mitä, missä milloin syntymävuodeltani ja Poliisi kertoo -opus. Tämä kasa irtosi 18 eurolla.


Joulukuusi hankittiin Kallion Karhupuistosta viime vuosien tapaan. Mies ei ollut kovin ilahtunut kuitenkaan taktiikastani kuusikaupoilla, ilmoitin nimittäin myyjälle ykskantaan pienen söpön puun olevan meidän. En kuulemma tule pääsemään tulevan asuntomme myyntineuvotteluihin mukaan sillä en jätä paljon tilaa tinkimiselle… J


Ostimme myös uuden joulukuusenjalan: edellinen sankari nimittäin heitettiin viime vuonna kuusen kanssa roskiin kun en jaksanut sitä ruuvailusysteemiä. Claes Ohlsonilta löytyi jalkapainikkeen avulla toimina Krinner-merkkinen mahtava laite. 35 euron hinta kirpaisi, mutta säästää toisaalta suurelta vaivalta ja säilynee meillä kauemmin kuin kympin maksavat halpisversiot.


Joulukuusenkoristeet löytyivät Stockmannilta ja noudattelevat tulevan joulupöydän valko-hopea linjausta josta kertoilinkin jo aiemmin.


Kaiken kaikkiaan niin täydellinen lauantai että voi palkita itseään taas muutamalla jaksolla Downton Abbey -sarjan kakkoskautta, vaikka se piti alun perin joulunpyhiksi säästää. Sarjan meno on kuitenkin niin hyvää, että tokkopa säilyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...