10. helmikuuta 2012

Makaronilaatikko lihaliemestä


Kun tätä kerran tein, en taida enää palata takaisin vanhaan tapaan tehdä liha-makaronilaatikkoa. Itse tehdystä lihaliemestä valmistettu makaronilaatikko oli parasta mitä olen maistanut, myös miehelle mausteinen laatikko oli mieleen.
Suosittelen kokeilemaan!
Liha-makaronilaatikko lihaliemestä
  • 5 dl pastaa
  • 400 g jauhelihaa
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl mustapippuria
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 2 rkl kuivattuja yrttejä, esimerkiksi basilikaa, oreganoa, timjamia tai yrttiseosta
  • 1 sipuli
  • 3 kananmunaa
  • 7 dl lihalientä
  • 150 g juustoraastetta

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Keitä makaronit ja voitele vuoka.
  3. Ruskista pannulla sipuli ja jauheliha. Mausta.
  4. Sekoita jauheliha ja pasta yhteen.
  5. Sekoita lihaliemi ja kananmunat yhteen.
  6. Kaada makaroni-liha-seos vuokaan ja päälle lihaliemi-muna-seos.
  7. Kuorruta juustoraasteella.
  8. Paista uunissa alatasolla noin tunti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...