20. tammikuuta 2012

Farangin kokki Vuoden kokiksi ja muut Pro-palkitut

Serko Rantanen, Farang. Kuva: Jaana Björklund,
Pro-palkinnot jakaa ruoka-alan ammattilehti Aromi yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.


Vuoden 2012 Pro-palkitut
Ravintolan kokki: Serko Rantanen, Ravintola Farang
Ravintolan asiakaspalvelija: Timo Hannula, freelancer, Chez Domique ja Savoy
Kahvilan työntekijä: Helinä Kantola, Karl Fazer Café
Ruokapalvelun työntekijä: Senja Lankinen, Kortepohjan koulu
Suurkeittiön kokki: Eila Paananen, Länsi-Asikkalan koulu
Suurkeittiön päällikkö: Jaana Nikumatti, Villa Bredan palvelukeskus
Ravintolan keittiöpäällikkö / -mestari: Pekka Terävä, Ravintola Olo
Ravintolapäällikkö / Hovimestari: Hannu Uutinen, Holiday Inn Oulu/Brasserie Botnia
Baarimestari: Pekka Välitalo, American Bar
Ravitsemis- / Ruokapalvelupäällikkö: Paula Alanko, Puolustusvoimien ruokahuollon palvelukeskus, Tampereen muonituskeskus
Opettaja: Pirkko Pölönen, Tampereen ammattiopisto
Yrittäjä: Kaija ja Simo Reijonsaari, Gasthaus Pooki
Pro 2012 lehdistön palkinnon saivat tänä vuonna Gastahaus Pookin yrittäjät Kaija ja Simo Reijonsalo Uudestakaupungista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...