Tästä helpommaksi ei sorminsyötävän alkupalan tekeminen juuri voi tulla. Tarjoilin näitä uutenavuotena muun muassa nigirien, lohi-tuorejuustokierteiden, hunaja-pähkinöiden, viikuna-vuohenjuustopaistosten ja drinkkien kera.
Resepti on julkaistu ensi kertaa Olive-lehdessä (joulukuu 2009) ja löytyy myös BBC Good Foodin sivuilta.
Sinihomejuusto-päärynä-kinkkukääröt
- Päärynää leikattuna ohuiksi lohkoiksi
- Ilmakuivattua kinkkua puolitettuna
- Sinihomejuustoa
- Leikkaa päärynät ohuiksi viipaleiksi ja leikkaa samanohuisia paloja myös sinihomejuustosta.
- Sijoita päärynälohko puoliksi leikatun ilmakuivatun kinkunpalan toiseen päähän. Laita päärynän päälle lohko sinihomejuustoa ja rullaa kiinni.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti