3. tammikuuta 2012

Sinihomejuusto-päärynä-kinkkukääröt


Tästä helpommaksi ei sorminsyötävän alkupalan tekeminen juuri voi tulla. Tarjoilin näitä uutenavuotena muun muassa nigirien, lohi-tuorejuustokierteiden, hunaja-pähkinöiden, viikuna-vuohenjuustopaistosten ja drinkkien kera. 

Resepti on julkaistu ensi kertaa Olive-lehdessä (joulukuu 2009) ja löytyy myös BBC Good Foodin sivuilta.


Sinihomejuusto-päärynä-kinkkukääröt

  • Päärynää leikattuna ohuiksi lohkoiksi
  • Ilmakuivattua kinkkua puolitettuna
  • Sinihomejuustoa

  1. Leikkaa päärynät ohuiksi viipaleiksi ja leikkaa samanohuisia paloja myös sinihomejuustosta. 
  2. Sijoita päärynälohko puoliksi leikatun ilmakuivatun kinkunpalan toiseen päähän. Laita päärynän päälle lohko sinihomejuustoa ja rullaa kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...