Perinteen mukaan tämä ruoka pitäisi valmistaa valurautapannussa ja kuoriperunoiden kanssa. Ihan hyvää se oli myös teflon-pannusta ja perunamuusilla.
Perinteisen tavan näet muun muassa tästä YouTube-videosta, resepti on HK:n sivustolta kotoisin.
Tirripaisti
- 400 g porsaan kylkiviipaletta
- 2 sipulia
- 1 tl suolaa
- muutama kokonainen maustepippuri
- vettä
- Lämmitä pannu ja leikkaa sipulit viipaleiksi.
- Ruskista kylkipalat pienissä erissä pannulla kunnes ne ovat ruskeita. Lisää sipulit pannuun viimeisen erän jälkeen, ruskista ja laita lihat takaisin.
- Lisää vettä niin että lihat peittyvät ja laita mukaan mausteet.
- Anna kiehua noin puoli tuntia.
- Tarjoa perunoiden kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti