11. tammikuuta 2012

Tirripaisti


Perinteen mukaan tämä ruoka pitäisi valmistaa valurautapannussa ja kuoriperunoiden kanssa. Ihan hyvää se oli myös teflon-pannusta ja perunamuusilla.

Perinteisen tavan näet muun muassa tästä YouTube-videosta, resepti on HK:n sivustolta kotoisin.
Tirripaisti

  •  400 g porsaan kylkiviipaletta
  • 2 sipulia 
  • 1 tl suolaa
  • muutama kokonainen maustepippuri
  • vettä
  1. Lämmitä pannu ja leikkaa sipulit viipaleiksi.
  2. Ruskista kylkipalat pienissä erissä pannulla kunnes ne ovat ruskeita. Lisää sipulit pannuun viimeisen erän jälkeen, ruskista ja laita lihat takaisin.
  3. Lisää vettä niin että lihat peittyvät ja laita mukaan mausteet.
  4. Anna kiehua noin puoli tuntia.
  5. Tarjoa perunoiden kera. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...