Uudenvuoden juhlinnan cocktailpaloiksi tein näitä viikuna-vuohenjuustopalasia. Nauti kuohuviinin tai samppanjan kera.
Resepti on julkaistu ensi kertaa Olive-lehdessä (joulukuu 2011) ja löytyy myös BBC Good Foodin sivuilta.
Vuohenjuusto-viikuna paistokset
- 1 paketti voitaikinaa
- 1 muna
- 100g vuohenjuustoa
- 4 viikunaa
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Leikkaa pieniä, noin 4 sentin kokoisia pyöreitä paloja voitaikinasta ja aseta ne leivinpaperin päälle.
- Voitele palat munalla ja aseta päälle kiekko vuohenjuustoa. Paina tämän päälle yksi neljäsosa viikunaa.
- Paista uunissa 15-20 minuuttia kunnes kullanruskeita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti