4. tammikuuta 2012

Paahdetut saksanpähkinät hunajalla



Tämä ohje on mukailtu Helsingin Sanomien reseptistä. Nämä olivat meillä pienenä naposteltavana uudenvuoden drinkkien seurana.
  • 200 g kuorittuja saksanpähkinöitä
  • 3 rkl voisulaa
  • 3 rkl hunajaa
  • ½ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  1. Sekoita keskenään voisula, hunaja, pippuri ja suola.
  2. Sekoita seos pähkinöiden kanssa.
  3. Laita seos paistovuokaan ja paahda 175-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  4. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
Ja alla kuvia uudenvuoden vietosta. Reseptejä tulee kunhan ehdin ne naputtaa.


Kuohuviininä nautimme muun muassa Yellowgenin Pink-kuoharia. Se sai Ilta-Sanomien testissä 85 pistettä sadasta ja oli mielestämme oikein hyvää rose-kuoharia, tuota artikkelissa mainittua esanssisuutta emme kyllä havainneet. Maussa se ei kuitenkaan voittanut suosikkiani, Codorníu Pinot Noir Brut -kuohuviiniä.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...