Tämä ohje on mukailtu Helsingin Sanomien reseptistä. Nämä olivat meillä pienenä naposteltavana uudenvuoden drinkkien seurana.
- 200 g kuorittuja saksanpähkinöitä
- 3 rkl voisulaa
- 3 rkl hunajaa
- ½ tl merisuolaa
- mustapippuria
- Sekoita keskenään voisula, hunaja, pippuri ja suola.
- Sekoita seos pähkinöiden kanssa.
- Laita seos paistovuokaan ja paahda 175-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
- Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
Kuohuviininä nautimme muun muassa Yellowgenin Pink-kuoharia. Se sai Ilta-Sanomien testissä 85 pistettä sadasta ja oli mielestämme oikein hyvää rose-kuoharia, tuota artikkelissa mainittua esanssisuutta emme kyllä havainneet. Maussa se ei kuitenkaan voittanut suosikkiani, Codorníu Pinot Noir Brut -kuohuviiniä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti