Kylmäsavulohi-tuorejuustokierteet ovat klassikko alkupalaosastolla. Samaa reseptiähän voi hyödyntää myös kylmäsavuporo-tuorejuustokierteiden tekemiseen.
Huippuhyvät ja helpot alkupalat tarjoilin kiinalaisista lusikoista jotta helposti hajoaviin paloihin ei tarvitse koskea juhlissa käsin.
Tarjoilin näitä uutenavuotena muun muassa nigirien, sinihomejuusto-päärynä-kinkkukääröjen, hunaja-pähkinöiden, viikuna-vuohenjuustopaistosten ja drinkkien kera.
Kylmäsavulohi-tuorejuustokierteet
- Paketti kylmäsavulohta
- Valkosipulituorejuustoa (tai muuta suosikkiasi)
- Levitä elmu-kelmua pöydälle ja asettele kylmäsavulohta limittäin noin A4-paperiarkin kokoiselle alueelle.
- Pehmennä valkosipulituorejuustoa vatkaamalla sitä haarukalla muutamaan kertaan ja levitä veitsellä kylmäsavulohen päälle.
- Rullaa tiukaksi pitkäksi paketiksi ja laita puoleksi tunniksi pakastimeen.
- Ota pakastimesta ja leikkaa kiekoiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti