Täytä nämä italialaiset leivät pestolla, parmesaanilla, itsetehdyllä tapenadella, pateella tai tomaatti-sipuliseoksella.
Itse käytin suolana Maldonin Gourmet sormisuolaa, jossa on Provencen yrttejä ja laitoin reilusti oliiviöljyä.
Resepti on mukaelma amerikkalaisen Food Networkin Michael Chiarellon reseptistä.
Crostini
6 hengelle
- 1 chiabata tai patonki
- 4 rkl neitsytoliiviöljyä
- Hiutalesuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
- Lämmitä uuni 190 asteeseen.
- Leikkaa leipä noin sentin kappaleiksi.
- Sijoita leipäpalat uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele leivät oliiviöljyllä molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista noin 10-12 minuuttia, käännä leivät puolivälissä.
- Tarjoile joko kuumina tai huoneenlämpöisinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti