7. joulukuuta 2011

Crostini


Täytä nämä italialaiset leivät pestolla, parmesaanilla, itsetehdyllä tapenadella, pateella tai tomaatti-sipuliseoksella.

Itse käytin suolana Maldonin Gourmet sormisuolaa, jossa on Provencen yrttejä ja laitoin reilusti oliiviöljyä.



Resepti on mukaelma amerikkalaisen Food Networkin Michael Chiarellon reseptistä.

Crostini

6 hengelle

  • 1 chiabata tai patonki
  • 4 rkl neitsytoliiviöljyä
  • Hiutalesuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
  1. Lämmitä uuni 190 asteeseen.
  2. Leikkaa leipä noin sentin kappaleiksi.
  3. Sijoita leipäpalat uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele leivät oliiviöljyllä molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Paista noin 10-12 minuuttia, käännä leivät puolivälissä.
  5. Tarjoile joko kuumina tai huoneenlämpöisinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...