31. joulukuuta 2011

Helpot paistetut mozzarellajuustopatongit


Aivan äärettömän helpot ja hyvät mozzarellapatongit syntyvät kädenkäänteessä. Meillä näitä (kaloripommeja) nautitaan silloin tällöin iltapalana.

Mozzarellajuustopatongit

2-4:lle
  • 1 paketti eli 2 kpl paistovalmiita patonkeja
  • 100 g voita
  • 150 g mozzarellajuustoraastetta
  • Valkosipulin kynsiä oman maun mukaan, ainakin 4 kpl
  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen
  2. Pilko valkosipuli ja pehmennä voi joko muutamassa sekunnissa mikrossa tai huoneenlämmössä. Sekoita valkosipulihake ja voi keskenään.
  3. Puolita patongit sekä pitkittäin että poikittain niin että saat yhdestä patongista 4 samankokoista palaa.
  4. Voitele patongit voi-valkosipuliseoksella ja sirottele päälle mozzarellajuustoa.
  5. Paista noin 10-12 minuuttia tai kunnes kullankeltaisia.
  6. Nauti heti.

1 kommentti:

  1. Hyvän kuuloinen ohje :) Sulle olis haastetta mun blogissa! http://sitruunapisaran.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...