Aivan äärettömän helpot ja hyvät mozzarellapatongit syntyvät kädenkäänteessä. Meillä näitä (kaloripommeja) nautitaan silloin tällöin iltapalana.
Mozzarellajuustopatongit
2-4:lle
- 1 paketti eli 2 kpl paistovalmiita patonkeja
- 100 g voita
- 150 g mozzarellajuustoraastetta
- Valkosipulin kynsiä oman maun mukaan, ainakin 4 kpl
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen
- Pilko valkosipuli ja pehmennä voi joko muutamassa sekunnissa mikrossa tai huoneenlämmössä. Sekoita valkosipulihake ja voi keskenään.
- Puolita patongit sekä pitkittäin että poikittain niin että saat yhdestä patongista 4 samankokoista palaa.
- Voitele patongit voi-valkosipuliseoksella ja sirottele päälle mozzarellajuustoa.
- Paista noin 10-12 minuuttia tai kunnes kullankeltaisia.
- Nauti heti.
Hyvän kuuloinen ohje :) Sulle olis haastetta mun blogissa! http://sitruunapisaran.blogspot.fi/ :)
VastaaPoista