21. joulukuuta 2011

Soppaa ja shoppailua


Hakaniemen hallin Soppakeittiö pelasti päiväni kun olin luuhistua jouluruokashoppailuideni alle. Nappasin mukaan päivän keitoista lihakeiton, muut vaihtoehdot olisivat olleet valkopapukeitto ja aina listalta löytyvä bouillabaisse.

Liha keitossa oli aivan uskomattoman mureaa ja muutoinkin se oli huikean hyvää. Erittäin käytännöllisessä take away -astiassa keitto pysyi lämpimänä tunnin. Mukaan sai tummaa leipää sekä leivän dippaamiseen hurmaavaa yrtiöljyä.

Mukaan hallista tarttui muun muassa porsaan lapaa, mätiä, mallasleipää, parmigiano reggianoa ja Peltola Blue -sinihomejuustoa. Näistä enemmän joulupyhinä kun saamme ne tehtyä ja syötyä.

Nyt on joulun ruoat muutoin kasassa paitsi että rohkenen huomenna vielä tekemään pienen reissun Stockmannin herkkuun. Tänään Hakaniemen hallissa oli jo niin joulustressisiä ja kiukkuisia ihmisiä, että huominen koitos hieman pelottaa. Onneksi suloiset ja ystävälliset myyjät pelastavat aina päivän. 


Itse sain apua tungoksen kestämiseen kun kuuntelin koko kokemuksen ajan toinen toistaan hurmaavampia joululauluja puhelimestani Spotify-listaltani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...