Koska keittiön kaapit ovat nyt pullollaan joulun makuja, tein iltapalaksi glögin seuraksi superhelppoja pieniä nyyttejä.
Vuohenjuusto on peräisin Kolatun vuohijuustolasta, Helsingissä sitä saa Hakaniemen hallin Lentävästä lehmästä. Vaikka juusto on hyvin nuorta, sen maku tulee huoneenlämpöön tullessaan hienosti esiin.
Ohessa tarjosin saksanpähkinöitä, kinkkua ja viikunoita lisää. Näitä kaikkia saa onneksi lisää jouluaattona.
Innoituksen iltapalaan sain Kunto Plus -sivuilta, en tosin jaksanut alkaa ihan noin monimutkaista tekemään.
Viikuna-vuohenjuusto-parmankinkku-nyytit
- Viikunoita
- Vuohenjuustoa
- Parmankinkkua
- Hunajaa
2. Leikkaa vuohenjuustosta sopivankokoisia paloja viikunoiden päälle ja levitä juuston päälle hunajaa.
3. Kääri parmankinkun sisälle ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti