4. tammikuuta 2012

Vuohenjuusto-viikuna paistokset


Uudenvuoden juhlinnan cocktailpaloiksi tein näitä viikuna-vuohenjuustopalasia. Nauti kuohuviinin tai samppanjan kera.

Resepti on julkaistu ensi kertaa Olive-lehdessä (joulukuu 2011) ja löytyy myös BBC Good Foodin sivuilta.

Vuohenjuusto-viikuna paistokset
  • 1 paketti voitaikinaa
  • 1 muna
  • 100g vuohenjuustoa
  • 4 viikunaa

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Leikkaa pieniä, noin 4 sentin kokoisia pyöreitä paloja voitaikinasta ja aseta ne leivinpaperin päälle.
  3. Voitele palat munalla ja aseta päälle kiekko vuohenjuustoa. Paina tämän päälle yksi neljäsosa viikunaa.
  4. Paista uunissa 15-20 minuuttia kunnes kullanruskeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...