5. tammikuuta 2012

Kylmäsavulohi-tuorejuustokierteet


Kylmäsavulohi-tuorejuustokierteet ovat klassikko alkupalaosastolla. Samaa reseptiähän voi hyödyntää myös kylmäsavuporo-tuorejuustokierteiden tekemiseen.

Huippuhyvät ja helpot alkupalat tarjoilin kiinalaisista lusikoista jotta helposti hajoaviin paloihin ei tarvitse koskea juhlissa käsin.

Tarjoilin näitä uutenavuotena muun muassa nigirien, sinihomejuusto-päärynä-kinkkukääröjen, hunaja-pähkinöiden, viikuna-vuohenjuustopaistosten ja drinkkien kera. 

Kylmäsavulohi-tuorejuustokierteet
  • Paketti kylmäsavulohta
  • Valkosipulituorejuustoa (tai muuta suosikkiasi)
  1. Levitä elmu-kelmua pöydälle ja asettele kylmäsavulohta limittäin noin A4-paperiarkin kokoiselle alueelle.
  2. Pehmennä valkosipulituorejuustoa vatkaamalla sitä haarukalla muutamaan kertaan ja levitä veitsellä kylmäsavulohen päälle.
  3. Rullaa tiukaksi pitkäksi paketiksi ja laita puoleksi tunniksi pakastimeen.
  4. Ota pakastimesta ja leikkaa kiekoiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voisit pitää myös näistä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...